SR | EN | DE

Uputstvo


Kako naručiti cvijeće?

Internet

Dostavu cvijeća možete naručiti iz zemlje ili inostranstva putem ove internet stranice. Ako želite poslati cvijeće, izaberite jedan od naših buketa na sajtu klikom na njega, potom kliknite "Porudžbina" i dalje popunite obrazac za poručivanje. Popunite vlastite podatke, podatke osobe koja prima cvijeće, vrijeme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu cvijeća. 
Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na info@cvjecaraana.com

 

E-mail

Dostavu cvijeća možete naručiti iz zemlje ili inostranstva putem ove internet stranice. Ako želite poslati cvijeće, izaberite jedan od nših buketa na sajtu klikom na njega, potom kliknite "Porudžbina" i dalje popunite obrazac za poručivanje. Popunite vlastite podatke, podatke osobe koja prima cvijeće, vrijeme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu cvijeća. 
Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na info@cvjecaraana.com 

 


Načini plaćanja

kreditnom ili debitnom karticom

PayPal-om

kreditnom ili debitnom karticom

PayPal-om

na račun naše firme u bilo kojoj banci


Datum realizacije

Vi birate kada želite da dostavimo aranžman.

Na većini lokacija možemo da dostavimo cvijeće u roku od nekoliko sati od momenta uplate, a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate. Prilikom poručivanja navedite kada želite da cvijeće bude dostavljeno i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to Vama i primaocu odgovara.